Montage en Onderhoud Dyson Airblade™

Montage dyson Airblade™:

Als exclusief montagebedrijf van de dyson Airblade™ handdrogers in Nederland, kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Door onze ruime ervaring kunnen wij bijv ook aanpassingen op maat regelen.

Voorbeeld: U heeft een normale handdrogers en wilt nu een Dyson Airblade™ handdroger dan heeft u met 2 dingen rekening te houden: - stroompunt moet lager komen (dus de electra invrezen in de muur of een gootje naar beneden) - Oude gaatjes die u blijft zien na het demonteren van de oude handdroger.

Wij kunnen dat oplossen door middel van een achterplaat (zie foto A ) die over de oude gaatjes heen valt en de electra er achter valt. U kunt deze achterplaat ook bij ons bestellen indien u de montage zelf doet.

Onderhoud dyson Airblade™:

De dyson Airblade™ handdroger heeft weinig tot geen onderhoud nodig dan alleen de dagelijkse reiniging van de machine.

Toch heeft het Dyson HEPA filter aandacht nodig zeker bij intensief gebruik. Omdat de dyson Airblade™ de lucht van onder aanzuigt (waar ook het HEPA filter zit) trek dit ook stofdeeltjes/vuilresten aan. Het advies is om deze vuil- en stofresten 1x per jaar (afhankelijk van het gebruik) van het HEPA filter te verwijderen.

Dit om snelheid van drogen te behouden en de levensduur van de motor. Als exclusief montagebedrijf van de dyson Airblade™ handdrogers in Nederland, kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen.

Klikt u in het menu op link schoonmaak instuctie voor meer informatie.

Dyson Airblade™